Valle del Este Resort – Spanien

Pris: 17 798:-

Inkluderat i priset:

• Direktflyg t/r Arlanda- Alicante ink resväska & golfbag • Transfer t/r från flygplatsen till resorten
• 7 nätter på Hotel Valle del Este i delat dubbelrum
• Halvpension

• 4 greenfees på Valle del Este GC ink rangebollar • 1 utflyktsrunda till Desert Springs ink transfers
• Golfträning med Niklas & Peter

Pris 17 798 kronor per person

Enkelrumstillägg 2 900 kronor per person

Valle del Este Resort – Spanien

När: 8-15 april 2024

Ta chansen att inleda nästa års golfsäsong på bästa sätt och följ med på träningsläger till Valle del Este Golf Resort! Anläggningen ligger i spanska Andalusien, med över 300 soldagar per år. Valle del Este bjuder på ett trevligt fyrstjärnigt hotell med golfbanan som närmsta granne. I priset ingår fyra greenfees på hemmabanan samt en utflyktsrunda till ökenbanan Desert Springs. Ett bättre sätt att se till att 2024 blir ett bra år på golfbanan är svårt att finna!

Valle del Este golfbana är en rolig och utmanande bana. Banan öppnade 2002 och har designats av José Canales, som integrerade banan i dess omgivande landskap och gjorde det mesta och bästa av den naturliga vegetationen. Banan har en omväxlande layout där du ibland tvingas att tänka till lite extra vid klubbvalet för att undvika trubbel.

En av dagarna peggar vi upp på Desert Springs som namnet påvisar är det en bana av ökenkaraktär. Banan har en rolig layout och flera av hålen kantas av spektakulära kaktusar. Detta är en bana att ta med sig i ”golfminnet” för långt tid framöver.

Hotel Valle del Este är ett fyrstjärnigt hotell med moderna och rymliga rum, fullt utrustade med allt du behöver för en angenäm vistelse. I resan ingår halvpension som intas i hotellets bufférestaurang. För extra semesterlyx är hotellets trevliga Spa det självklara valet. Kanske unna de trötta golfmusklerna en avslappnande massage?

ÖPPETTIDER

Måndag – Torsdag

09:00-18:00

Fredag

09:00 – 15:00

Lördag – Söndag

09:00 – 15:00