Klubbverkstad - Timrå Golfacademy

En spabehandling för din klubbor

Välkommen in till vår Klubbverkstad

Vårda dina klubbor

Vi utsätter våra klubbor för svett, värme, kyla, väta och torka. Vi skickar dem i marken med stor kraft. Vi drar dem upp och ned ur bagen.
Våra klubbor är föremål för alla möjliga krafter, både från oss själva och vår omgivning. De är även föremål för våra känslor och besitter i vissa fall ett affektionsvärde då de har hängt med länge, mottagits som gåvor eller ärvts.
Oavsett vad det rör sig om för klubbor, finns det anledning att vårda dem.

I vår klubbverkstad kan vi lösa det mesta som är klubbrelaterat. Vi byter grepp, förlänger och förkortar, kontrollerar och justerar loft & lie.
Släng inte din gamla favoritklubba – ge den en spabehandling hos oss istället!

Tappa inte greppet

Greppet är en vital del i samspelet mellan spelaren och klubban.
Värme, kyla, smuts och svett åldrar och försämrar de naturliga materialen i greppet – och med slitet grepp spänner vi händerna och kroppen, vilket påverkar svingen negativt. Vi har ett stort urval av grepp från Golfpride och Lamkin.
Vi hjälper dig hitta rätt grepp och byter det åt dig på plats.

Greppbyte: Från 100 kr klubban (inkl. arbetskostnad)

Vikten av rätt loft och lie

Tenderar dina slag att gå höger eller vänster? Slår du lika långt med järn-7:an som med järn-8:an eller har du ett stort mellanrum i slaglängd mellan två klubbor?
Kom in till oss så kontrollerar och justerar vi dina klubbors loft och lie för att hitta rätt bollbana och rätt slaglängd mellan klubborna.

Kontroll & justering av helt set: Från 300 kr