Resor - Timrå Golfacademy

Följ med oss på

Golfskolor eller Spelresor

Starta upp säsongen med en Golfskola på våren, eller förläng säsongen med en spelresa på hösten.

Golfresor

Vi golfspelare har förmånen att kunna utöva vår passion i några av världens absolut vackraste miljöer. Skottland, Dominikanska Republiken, Sydafrika och Australien är bara några exempel på platser där vi kan spela och njuta.

Så varför inte slå ihop semesterresan med golfspelandet och skapa minnen för livet? Vi erbjuder utvalda resmål som garanterat kommer ge dig oförglömliga upplevelser både på och utanför banan. Självklart kommer vi att vara med och hjälpa dig att bli en bättre golfspelare. Följ med oss och unna dig minnen för livet.

Niklas Dahlgren & Peter Forsgren

 

Vårresa 2023

Följ med Timrå Golf Academy till Spanien & El Rompido, 26 mars-2 april!

I den västra delen av Andalusien, bara 30 minuter från den portugisiska gränsen, ligger denna härliga 36-hålsanläggning – El Rompido.
Här på Costa de la Luz, ”Ljusets kust”, är tempot lägre, omgivningarna vackra och banorna Campo Norte och Campo Sur av högsta klass.
Vi bor på anläggningen och spelar golf och genomför Golfskola under fem dagar. På lediga dagen njuter man av omgivningarna, kopplar av vid hotellet eller bokar in ytterligare en golfrunda.

I vanlig ordning har vi den prestigefyllda tävlingen Player of the week.

Anmälan sker på nedan länk.

OBS! Sista anmälningsdag 31 oktober

Anmälan El Rompido

Det kommer att bli en fantastisk vecka!

Varm välkommen med er anmälan!

Timrå Golf Academy
Niklas Dahlgren & Peter Forsgren
timragolfacademy@timragk.se

 

Höstresa 2022

Följ med Timrå Golf Academy till Ras al-Khaimah, Marjan Island 14-21 november!

En golfresa till Al Hamra är en upplevelse – här bor man direkt på den finkorniga, vita stranden och spelar på en fantastisk golfbana designad av Peter Harradine.

Al Hamra Golf Club är vackert placerad runt en stor lagun. Double Tree by Hilton Marjan Island ligger på en udde ute i Persiska Viken, där man kan njuta av vattensporter, finkornig sandstrand och ett magnifikt boende med havsutsikt på alla rum.

Anmäl dig här!

Observera att antalet platser är begränsade. Anmälan senast den 7 september 2022. För mer information om resan, kontakta Golf Plaisir på protours@golfplaisir.se eller ring 08-519 303 00.

Varmt välkommen med er anmälan!
Det kommer att bli en magisk vecka!

Timrå Golf Academy
Niklas Dahlgren & Peter Forsgren
timragolfacademy@timragk.se