Golfsimulatorn på Timrå GK - Spela golf hela vintern!

Marknadens bästa och mest trovärdiga simulator

hittar ni hos oss!

Trackman 4 Virtual Golf 2

Till hösten öppnar vi en ny TrackMan Simulatoranläggning i centrala Sundsvall

Diös och Timrå Golf Academy utvecklar en exklusiv Golfsimulator & konferensanläggning i centrala Sundsvall.
Nu står det klart att Timrå Golf Academy i oktober etablerar en ny verksamhet på Storgatan i Sundsvall i gamla Bryggeriet.

Det centrala läget är perfekt med närhet till många stora arbetsplatser och god tillgänglighet med parkeringar alldeles utanför dörren. Vi är väldigt nöjda med samarbetet med Diös och vi ser verkligen fram emot öppningen med invigning i oktober.

Vi vill erbjuda Sundsvalls golfare en högklassig TrackMan Simulatorupplevelse där mer än bara spelet är i fokus. Två privata studios med TrackMan 4 tillsammans med en exklusiv loungedel för att samlas, umgås, prata golf eller bara i skön avslappnad miljö hänga med likasinnade före eller efter spel.
Vi kommer att erbjuda ett medlemskap med rabatterade priser på spel, där det ingår förmåner kring golflektioner och klubbköp samt fri tillgång till loungen och inbjudningar till olika event. Vi kommer även att arrangera konferenser, företagskvällar, tävlingar och turneringar.
Helt enkelt en plats att trivas i, slappna av, umgås med vänner och utöva världens bästa spel på världens bästa simulatorer.

Varmt välkommen till hösten!