I vår moderna Studio hittar du alla hjälpmedel

för att bli en bättre spelare

och hitta rätt utrustning via Callaway, Titleist & Ping

Utveckla ditt spel i vår Lektionsstudio!

Vår Lektionsstudio är på 110 kvm och har två stora Lektionssalar samt en shop, verkstad och kontorsdel. Både sommar och vintertid har vi Kurser, Lektioner och Custom Fitting i Lektionsstudion.
Studion är även öppen för egen träning sommartid via bokning och vintertid fungerar Studion som Golfhall med våra fyra utslagsmattor.
Se under menyn Träning & Utbildning för att se sommarens/vinters utbud av Lektioner & Kurser.

 

Hyra studio 50 min med TrackMan:  300 kr.
Deltagare i vinterns Gruppträningar samt de personer med Lektionspaket erhåller fri träning i Lektionsstudion under kurstiden.

 

TrackMan Combine är ett testverktyg som bedömer din förmåga/skicklighet att slå bollen i rätt riktning och i rätt längd med en rad olika klubbor. 60 slag från 55 meter och uppåt där du som spelare får ett värde att jämföra med spelare över hela världen. Ett bra och pedagogiskt sätt att identifiera styrkor, svagheter och utveckling.

TrackMan Slaglängder (se Lektioner & Kurser) är ett effektivt sätt att ta reda på hur långt dina olika klubbor går. Har du ett stort spann mellan två klubbor, eller har du två klubbor som går lika långt? Genom att ha veta dina slaglängder skapas en trygghet och säkerhet som kommer att påverka dina resultat positivt.

 

Klicka på nedan länkar för Lektionsstudions öppettider under vintern:
Vinterschema Studion 13 jan-1 mars 2020
Vinterschema Studion 2 mars-15 mars 2020
Vinterschema Studion 16 mars-8 april 2020